fredag 3. desember 2010

Så var det fredags kooos:)

Her i huset blir det litt og litt jul hver dag,men prøver å holde det i advents modus, men rett som det er sniker seg inn litt juelgøyt rundtom:)
I dag har jeg og petrus (kledd i ull fra topp til tå), tatt fatt på julelys prosjektet utenfior inngangsdøren:) Endelig kan jeg slukke av den stygge utelampen med bevegelses sensor og gartner lys, og bare la det være koselig å komme hjem eller på besøk:) ny lampe står på ønskelisten:)På julehandel i dag, dryppet det noe på meg også, så fikk vi litt mer adventskos på stuebordet:)
Lysene har jeg laget med advenstservietter. Så¨var jeg så heldig å finne to søte sink-spann som telysholdere:) synst disse var herlige <3 .                                   Juleputene er ikke på plass enda..har planer om å få sydd med noen selv, men har ikke kommet meg i gang enda. Men ideen er der, så får vi se hva det blir til :)..

Tatt litt av med disse pike.kyssen mine, men med med disse herlige 3 fargene, så blir det så koselig:)


Så søte <3.. de måtte bli med hjem:)

 Her gror det, og pynter og lukter godt:) snømannen har fått en plass her :)
 Så et bilde av stuen! Fredags kvelden er i gang, og vi skal nyyyte den og kose oss i sofaen, og glemme kulden ute:) I morgen bærer det avgårde tidlig til svigermor, for å lære å lage julepålegg:)

Ha en fin kveld alle sammen:)
fredagsklem fra

2 kommentarer:

 1. Så nydelig Camilla.
  Har blitt skikkelig flott hjemme hos dere. Vi må komme på besøk til dere en dag.
  Ha en super kveld. Hils Petrus;)
  Klem Alfa

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder fra flott stue og inngangsparti!!! Ønsker deg en fin 2.søndag i advent!
  KLemmer

  SvarSlett