søndag 21. november 2010

Trollunge-helg:)

Lørdag dukket det to stk søte små nieser opp på døren, og lurte på om de kunne få overnatte hos tante og onkel! Ja det var vel ingen problem, men hvor skal de sove? for neimen om de skulle liggee i samme seng. Og her i gården venter vi på innredning av nytt rom med påfølgende seng, og har derfor en stk gjeste seng i manko (forløbi)... Men når gode råd er dyre, er det jo flaks at man har en stk nymalt seng, som jeg brukte i barndommen. (Opprinnelig furu), - en stk overmadrass på gulvet, og heldigvis 2 stk velvillige jenter som sysnt det var toppers med overnattingsbesøk på gulvet:)  En i høyden og en på gulvet :) hurra:)


 Litt grunnings maling og en søt stickers, og vips så var det en innbydende seng å sove i :)
Putene har min kjære mor sydd til meg**Perfekt med quilte- teppet mitt som sengetrekk. Gleder meg til å kunne innrede rommet videre. Forløbi er det kun lovlig å ta bilde av sengen:)
Denne uken byr på nye muligheter, med kjøpmannsdisk som endelig er på vei, og planer om å starte julen i form av pynt:)..forløbi ikke informert om dette til husets andre beboer:)
Nå starter søndags kvelden her i huset:)
Ha en flott søndags kveld:)


klem3 kommentarer:

 1. Hei - takk for kjempekoselig besøk og gode ord på bloggen min :o)Er en ny blogg for meg dette her, så nå skal jeg titte litt rundt!

  Ha en fin kveld videre og en flott kommende uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Så flott sengen var blitt da:).
  Kan jeg komme på liggebesøk??hehe.
  Håper du får en flott søndagskveld. Har vi en avtale på søndag??
  Gleder meg..
  Klem Alfa

  SvarSlett
 3. Hei på deg.

  Ble flott den senga der da. ;o))

  Give away hos meg.

  Klem Simone ;o)

  SvarSlett