tirsdag 12. april 2011

Hobby rom:)

Hobby rommet er ryddet og klargjort for inredning av alle* drømme bilder* som befinner seg i topplokket..men ting tar tid:) Planene er der, og malings fargen er bestemt, og endelig har vi fått ryddet ut av dette rommet (hvor det var stuet 2 senger og masse annet skrot..) Men hvor blir tiden av?

Har lenge lett etter en eldre skrivepult maken til dette, og endelig fant jeg denne på en bruktbutikk:) hipp hurra! denne skal males, få noen nye håndtak, og planen er at en gang snart skal det komme en symaskin oppå der :) Nye gardiner skal min mor sy, og så må jeg lete etter en gammel tre stol:)
Gleder meg til å vise ferdig resultat

Denne hyllen var jeg så heldig å få av min kjære i helgen:) han vet at hyller teller mer(..og varer lengre..) en røde roser.hihi.
Den er ikke komme på plass enda, men bilder kommer:)
Håper på å få begynne å male første strøk i morgen etter nattevaktene er ferdig! Mye arbeid med en liten valp i huset som skal læres opp til alt mulig. Først og fremst å bli stue -ren, og det er ikke bare så som så.. vi går to skritt frem, og ett tilbake! håper virkelig han lærer snart:) Men jammen er det mye kos og glede:)

Ønksker mine nye følgere velkommen! kjempe stas at dere vil følge min lille blogg:) gleder meg til å titte innom dere:)
God mandags kveld:)

6 kommentarer:

 1. Hei! Så fint bord, likte det kjempegodt! Elsker gamle ting selv, så jeg saumfarer alltid loppis og Fretex etter skatter som dette:) moro å få noe "nytt" ut av gammelt!

  Jeg legger meg til som følger hos deg, liker bloggen din! Ta gjerne en titt innom meg også, så kan vi følge hverandre-alltid moro å bli kjent med andre bloggere:))

  Blir spennende å se hvordan det blir seendes ut!
  Ha en god kveld!

  Janne:)

  SvarSlett
 2. Så spennende prosjekt du holder på med. Tipper rommet ditt blir riktig fint. Jeg har vokst ut av mitt hobbyrom og nå skal vi bygge eget lite hus til meg i hagen :))))) Hodet mitt jobber derfor med innredning av dette om dagen ;)

  SvarSlett
 3. Så fint skrivebord. gleder meg til å se mer:0)
  Ja, når blir hobbykvelden da??Gleder meg til 30april, vorespillet blir i åsane. Vi kan møtes før så drar vi sammen ut dit;0). Gi meg en lyd
  Klem

  SvarSlett
 4. Så fnt bord- det blir sikkert nydelig fint med litt maling og nye håndtak-maling gjør underverker!!

  Ja det er utrolig mye jobb med valper i hus- det er nesten værre enn små babyer:)
  Men en fantastisk tid- kjenner den nydelige valpelukten bare med tanken.

  Gleder meg til bilder av den lille brune- og selvsagt også ferdig bord og hylle på veggen.

  Ha en god nattevakt- hilsen Vera i Vilmershus:)

  SvarSlett
 5. Vi tar vorespill hos hege i åsane...
  Vi må no treffes før den tid...skal du i helgen??ta deg en tur hit da:0)

  SvarSlett
 6. Så fine møbler.
  Gleder meg til å se resultatet. :)

  SvarSlett