søndag 13. februar 2011

Ta en titt :)

Så gøy** min første award :) Denne fikk jeg av den søteste alfa med bloggen Alfas interiør blogg. Denne awarden gikk ut på beskrive 3 blogger som en mener er verdt et besøk! heldige meg:) Lenge har jeg fulgt blogglandia og dens mange vakre blogger, men da Alfa tok det første steget inn i denne verden og oprettet en blogg, ja da kunne vel ikke jeg vere dårligere :) Rett som det er er det duket for ny skattejakt sammen med denne jenten, og nye oppdagelser lar ikke vente på seg:) Når alfa først har bestemt seg for en ting, blir alt gjort i en fei, og resultatet finner dere på hennes vakkre blogg med sansen for gammelt og nytt med lekkre detaljer!. Hun ser potensielle i alt, og har alltid en ny ide:) Denne jenten vet å få tak i gamle skatter, og har et hjerte av gull med å hjelpe til når hun vet at jeg leter etter noe! Ta en titt innom hennnes nydelige blogg, og du vil fortrylles <3.

(Bildet er lånt fra bloggen hennes..håper dette går bra.. Et av hennes mange oppussings prosjekter)

Da er det min tur å velge ut 3 blogger jeg synst fortjener denne oppmerksomheten!
En av disse er en jente med sin vakkre blogg Siljes Hobbyrom! Vist du mener du er kreativ, ja- da bør du virkelig ta en titt innom her. Her finnes kreativiteten selv! Her finner du detaljer og  ideer til verdens nydeligste interiør butikk, som tilsynelatende er hennes drøm:) Hun har sansen for gjenbruk av den beste art, med detaljer og god gammel nostalgi. Hun lar minnene leve videre, i nye ting, og har en helt herlig stil! Her har jeg fått mange tips, og god hjelp! Det er bare til å spørre, så er hun ikke sen med å hjelpe deg med mange tips! Absolutt vert et besøk hos Silje på hennes eventyrlige blogg! ("Tjuvlåndt" bilde fra bloggen, håper dette går bra)


Nestemann som fortjener dene oppmerksomheten er en herlig dame som sprer gode ord og gjør at man må scrolle frem og tilbake flere ganger, fordi øynene ikke vil slippe taket :) Astrid med bloggen Lisje Astrid`s Husblogg viser alltid noe vakkert for øyet. Her er det hvite vakkre detlajer, med en nostalgisk blanding av arvet og nytt. Astrid deler alltid gode tips, og gjør det spennende med å fortelle om sine prosjekter, som en gleder seg til å følge med på:) Hun sparer ikke på god- ordene, og som ny blogger, er jeg kjempe glad jeg dukket over hennes fantastisk blogg! Her finner man masse inspirasjon.
Dettte bildet med denne vakre teksten, beskriver godt hennes vakkre blogg. Ta en titt :)

( Dette bildet er lånt fra hennes blogg.."tjuvlåndt" håper det går bra)

Den siste bloggen som absolutt er vertd et besøk, er mitt drømmehus, og jeg blir glad langt inn i interiør hjertet mitt hver gang jeg titter innom her. Betina med bloggen Sommerhusstil, gir bare en god følelse. Her er det herlige duse farger, med blanding av hvitt, gammelt, og masse nyheter og detaljer fra Maileg og GG. Rosa går igjen i mange detlajer, og herlige skatter hun finner på loppemarket:) Et svenskt sommerhus året rundt, og det er bare sååå nydelig :) *Akk*.
Køkken

Her låner jeg også et bilde fra bloggen hennes.. håper jeg blir tilgjitt!)

Da er ballen "kastet videre" :)  Håper dere griper den!
Ønsker dere en god start på en ny uke :)

3 kommentarer:

 1. Du er så god atte:0).
  Kos deg på nattevakten.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for koselig besøk og gode ord hos meg ♥

  Herlige bloggtips du kommer med her - Sommerhusstil kjenner jeg ikke til, så der må jeg inn og titte :o)

  Ønsker deg en finfin tirsdagskveld og en flott uke videre ♥

  Klemmer fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Hei vennen.
  Håper alt går bra.
  Har en liten utfordring til deg inne hos meg:0)
  Ps. kommer du hit i morgen??
  Klem Alfa

  SvarSlett