lørdag 22. januar 2011

Goood gammeldags Lørdag!!
Fra jeg var liten av har jeg alltid forbundet Lørdager med handle tur til byen, risengrøt med hørespill kl 2 på radioen, og kveldskos når lørdagskvelden senker seg! Tradisjoner holder man på, og helg er nå helg uansett om man jobber eller ei;) Men det er rart hvordan slike små følelser forsvinner etter hvert. Men i dag våknet vi altså til stri regn, på med gummistøvler og tur til byen for å handle småplukk!  ("småplukk" dukker nå rett som det er opp, støtt og stadig (?) men jammen er det koselig:) Samboer fikk kjøpt seg stoppeklokke..(tok tiden på hvor lang tid vi brukte hjem:O) mens jeg fikk et nytt par joggesko, nå når man endelig kan kjenne asfalt under bena igjen:) så fant vi frem risengrøten i skuffen, mens hørespillet på radioen ble nedstemt, og tommelen opp for fotball lørdag.. Nye joggesko ble prøvd i regnet, og badekaret som nesten var grunnen for (...mitt...) kjøp av dette huset, ble brukt for 2 gang på 6 mnd:) det kaller jeg ekte lørdags kos:)

I kveld viser jeg et par bilder fra kjøkkenet:) Endelig er hyllen min kommet opp, og prydes med koselige GG sevivce:) Pelle kanin fra Maileg kommer fra danmark, og dukket opp i poskassen min denne uken:) han er så koselig, og må selfølegelig på hedersplassen! alltid kjekt å lage mat når man er flere <3
I julen viste Anki med den nydelige bloggen Landlige Hjem noen nydelige oppbevarings- poser i lin. Hun var så snill og la ut hvor hun hadde bestilt disse herlighetene:) ta en titt innom hennes blogg; Landlige Hjem, en nydelige blogg som du finner her,
Jeg har tenkt på disse lin -posene lenge, og etter å ha tatt en titt innom Aina, var ønskelisten sendt, med koselig svar om at det var ingen problem:) og vips,- så dukket disse etterlengtede linposene opp på mitt kjøkken også:)
Du finner denne herlige butikken på  Aina` s Charm! Tusen takk for en koselig  handel og ikke minst disse vakkre posene <3
Nå dufter det føtegratinerte poteter og hjemmelaget peppersaus fra kjøkkenet, og klokken tikker mot Grand Prix Lørdag:)
Ha en deilig Lørdags kveld, og nyt resten av helgen <3

God klem fra

7 kommentarer:

 1. Høres ut som dere har kost dere mye i dag.Så mange folotte ting du har fått deg da. Jeg venter spent på en pakke som kommer fra Danmark snart..wii gleder meg. Vi må finne på noe snart.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 2. Hei!
  Lørdager er herlige :)
  Så fine bilder du viser... elsker GG :)

  Kos deg videre og ha en fin søndag!

  Klem Anette

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ såå herlig lørdagskveld:) NAM... Super fine bilder du viser:) KLemmer

  SvarSlett
 4. Så herlig pyntet hylle, og Mailegen er jo bare supersøt!!! Flotte linposer du har kjøpt hos Aina. Hun er utrolig flink, og er en stor inspirasjonskilde for meg her i blogglandia ;o)

  Ha en fin søndagskveld videre, og en flott kommende uke ♥

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Nydelige poser!! Og det hørtes ut som en flott helg ;))

  Kose deg i uka også ;))
  Klem

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig kommentar <3
  Er helt enig med deg, tradisjoner må man ta vare på :) Hørtes ut som du fikk en fin lørdag, selv uten hørespill ;)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 7. Hei igjen ;))

  Jeg har malt og pusset opp skrivebordet selv ja ;) Viss du vil se hvordan den så ut tidligere kan du gå inn på linken under ;)

  http://siljeshobbyrom.blogspot.com/2010/04/arvet-pult-etter-oldemor.html

  Teksten har jeg også malt på selv. Eller jeg har faktisk bare brukt sprit-tusj på dette møbelet. Teknikken jeg har brukt kan du se ved å gå inn på linken under her igjen.

  http://siljeshobbyrom.blogspot.com/2010/04/gjre-det-selv-o.html

  Men det er ganske tidkrevende, og blir nok finest ved å bruke maling. Men dette tar også lengst tid.. Det enkleste er nok å bestille sjablong, og påføre malingen med svamp. Eller kjøpe wallsticker ;) Men den kan jo i teorien skrapes bort, så det kommer jo ann på om møbelet får mye slitasje ol. for hva som er best. Wallsticker er hvertfall uten tvil det enkleste, og resultatet blir supert (så lenge den får stå urørt) :)

  Håper dette var til litt hjelp ;)
  Sjablong og slikt kan jo bestilles hos Rocka design (Hilde Heimdal), eller du kan ta i bruk "gjøre det selv" metoden ;)

  KLEM

  SvarSlett